Kirándulások Piros csoport Sárga csoport Zöld csoport Kék csoport Lila csoport Narancs csoport Külön foglalkozások

A kerekgyartoovoda.info webhely használata és tartalmának felhasználása

A kerekgyartoovoda.info (vagy www.kerekgyartoovoda.info) webhelyre (továbbiakban "Jelen webhely" v. "Webhely") történő belépéssel Ön elfogadja az alábbi, Jelen webhely használatával kapcsolatos feltételeket, függetlenül attól, hogy az Ön Webhelyre történő belépése látogatóként, vagy regisztrált felhasználóként történt.

A Webhely, valamint az azon megjelenített teljes magyar nyelvű tartalom a Kerékgyártó Óvoda, 1147 Budapest, Kerékgyártó u. 35-39. (továbbiakban: "Szerző") kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak.

Jelen webhely arculata a Joomla-Monster.com szerzői joggal védett, megvásárolt sablonján alapul. Mivel a megvásárolt sablon már nem támogatta a Joomla rendszer legújabb verzióját, ezért annak átalakítása szükségessé vált. Az átalakítást és a teljes rendszer újraépítését a HUNIKORNIS 2007 Kft. (hunikornis.hu) végezte. Jelen webhely a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad felhasználású Joomla! CMS megoldáson és szabad felhasználású Joomla webprogramokon alapul.

A Webhelyet és annak tartalmát a nemzetközi és magyar törvények egyaránt védik.

Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Webhely egészének vagy részének (szöveg, szám- és betűösszetétel, grafika, mozgókép, fotó, adatszerkezet, módszertan, program-alkalmazás, védjegy) feldolgozása és értékesítése. A Webhely tartalmának egyes részei - kizárólag saját felhasználás céljából - helyi adattárolóra lementhetők (vagy kinyomtathatók), azzal a kitétellel, hogy a letöltött tartalom semmilyen formában nem kerül ezután nyilvánosságra, kereskedelmi felhasználásra, vagy más nyilvános adatbázisban való történő tárolásra és elérésre.

A Webhely oldalai és azok tartalma teljes egészében, az esetleges reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kiemelni, illetve azokat bármely módon a nyilvánossághoz újra eljuttatni. A Jelen webhely oldalain található anyagok- akár teljességükben, akár részben - az írott vagy elektronikus sajtóban, TV-ben vagy rádióban történő kiadásához minden esetben Szerző írásos engedélye szükséges.

Szerző pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a Webhelyen elérhető tájékoztatásból, illetve az infomációk félreértéséből fakadó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

Jelen Webhely és tartalmának jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szerző követelheti a jogsértés beszüntetését és felmerülő kárának megtérítését.

 

Bejelentkezés

Szép napot!

Oldalainkat 300 vendég és 0 tag böngészi