Kirándulások Piros csoport Sárga csoport Zöld csoport Kék csoport Lila csoport Narancs csoport Külön foglalkozások
2017. december 14. csütörtök
Szilárda

Olasz Annamária óvodapedagógus

Méhesné Kovács Zsuzsanna óvodapedagógus

Fűrész Zoltánné (Marcsi) dajka

Jánossy Korinna óvodapedagógus

Rápa Andrea óvodapedagógus

Magdóné Kelemen Andrea dajka

Görgényiné Jámbor Szilvia óvodapedagógus

Tóth Sarolta óvodapedagógus

Czinege Erzsébet dajka

Az idén nagycsoportosok lettünk! Hihetetlen nem? Még csak most kezdtük az óvodát és lassan iskolába indulunk. A nyáron bővült a csoportunk, így most 15 kisfiú és 11 kislány jár hozzánk. Így most még nagyobbakat tudunk együtt játszani. A csoportunknak nagy szerencséje van, van nálunk rendőr, doktor, fodrász és szakács is, de még néha hős lovag is akad közöttünk. Egyre többet szeretünk ugyanis szerepjátékot játszani. Nálunk készül a legfinomabb torta és kávé a babakonyhában, ha nem hiszitek, járjatok utána. A napunkat elsősorban a játék teszi ki, a fiúk leginkább építkezni szeretnek kockából vagy legoból, de gyakran rajzolnak, vagy játszanak már szerepjátékot is. A lányok nagyon jó anyukák lesznek, a babaszobában lakó összes babáról gondoskodnak, mindamellett, hogy sokat rajzolnak és énekelnek. Egyre többet játszunk társasjátékokkal, izgalmas új játékok vártak minket vissza nyár után a csoportba.Óvó nénijeink Szilvi és Saci nagyon szeretnek minket, napról napra meglepnek egy új, csodás játékkal, dallal, mondókával, mesével, miközben okosítanak minket. Mozogni is nagyon szeretünk, gyakran csinálunk programot az óvodán kívül is.

Erzsike néni minden nap tiszta csoporttal vár minket és finomabbnál finomabb gyümölcsöt hoz nekünk.

Nagyon szeretünk ebbe az óvodába járni. Tudjuk, ha egyszer elballagunk, bármikor szívesen látnak itt majd minket.

 

Szabóné Varga Anita óvodapedagógus
Zsarnóczai Katalin óvodapedagógus

Benkő Ilona dajka

Füzesné Virág Tünde óvodapedagógus

Kirchner Anna pedagógiai asszisztens

Csíbor Julianna dajka

Ebben az évben a kék csoportba járnak az óvoda legkisebbjei. Szeretettel vártuk őket, és arra törekszünk, hogy minél könnyebben szokják meg az óvodai életet. Jókedvűen, vidáman jöjjenek az óvodába, találjanak barátokat és sokat-sokat játszanak. Játék közben ismerjék meg, és szeressék meg egymást.

Mi megígérjük, hogy sokat fogunk énekelni, mesét, verset mondani. Sokat fogunk kézműveskedni, festegetni, rajzolgatni. Sokat tornázunk, szaladgálunk, kúszunk, mászunk, s majd a fáradalmakat is megtanuljuk kifújni, ellazítani a jóga elemeivel.

Olyan óvodai életet kívánunk a hozzánk járó 11 kislánynak és 15 kisfiúnak, hogy élményeikre, társaikra, és nem utolsó sorban óvó nénijeikre, dadus nénijükre nagymama, nagypapa korukban is emlékezzenek.

 

Bódi Dalma óvodapedagógus

Tormáné Lajkó Viktória óvodapedagógus

Molnár Jánosné (Marcsi néni) dajka

Olyan nagyok lettünk, hogy már középső csoportba járunk mind a 18-an. Nagyon megszerettük egymást, sok barátra találtunk itt a piros csoportban. Nagyon szeretünk játszani a csoportban és az udvaron, gyorsan és ügyesen tornázunk, egyre tisztább hangon énekelünk. Sok-sok mesét hallgatunk és gyakran eljátsszuk kedvenc történeteinket bábokkal, fejdíszekkel. A természet változásait folyamatosan megfigyeljük, sétálunk, kirándulunk, ha jó az idő. A rajzolás, festés, barkácsolás egyik legkedvesebb időtöltésünk. Változatos alapanyagokkal és technikákkal ismerkedünk meg a délelőtt folyamán. Dalma néni, Viki néni, Marcsi néni minden nap izgalmas tevékenységekkel, játékokkal vár minket, igazán nem unatkozunk!

A barátaink születésnapja fontos számunkra, egymás bulijára gyakran elmegyünk. Büszkék vagyunk arra, hogy piros csoportosok vagyunk!

Piros csoportos gyerekek

 

 

 

Friss ovi híreink

Szép napot!

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi