Kirándulások Piros csoport Sárga csoport Zöld csoport Kék csoport Lila csoport Narancs csoport Külön foglalkozások

A kerekgyartoovoda.info (vagy www.kerekgyartoovoda.info) webhelyre (továbbiakban "Jelen webhely" v. "Webhely") történő belépéssel / látogatással Ön elfogadja az alábbi, Jelen webhely használatával kapcsolatos feltételeket.

Jelen Webhely oldalain történő regisztrációhoz egy név, egy elektronikus levélcím, egy felhasználói név, valamint a hozzá tartozó jelszó megadása szükséges. A regisztráció során megadott adatokat NEM nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel. (A Webhely oldalait működtető portál-motor egy automatikus levelet küld ki a megadott elektronikus levélcímre regisztráció ill. jelszó újraküldés esetén.)

A Webhely, valamint az azon megjelenített teljes magyar nyelvű tartalom a Kerékgyártó Óvoda, 1147 Budapest, Kerékgyártó u. 35-39. (továbbiakban: "Üzemeltető") kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A regisztrált felhasználó esetleg olyan információkhoz, adatokhoz juthat hozzá, amelyek csak regisztrált felhasználók számára elérhetők és nem publikusak. A nem publikus információk meghatározására és a Webhely oldalain történő elérhetőségük biztosítására kizárólag Üzemeltető jogosult. Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a regisztrált felhasználótól további személyes adatokat kérjen egyéb módon (pl. elektronikus levélben) Üzemeltető adatainak védelme érdekében.

Üzemeltető biztonsági okokból fenntartja a jogot, hogy bármely regisztrált felhasználó bejelentkezését bármikor letiltsa, és összes adatát a felhasználói névvel és jelszóval együtt a Webhely adatbázisából kitörölje a regisztrált felhasználó előzetes és utólagos értesítése nélkül is.

Üzemeltető a tudomására jutott személyes adatokat (név, elektronikus levélcím, felhasználói név, vagy egyéb más módon bekért adatok) semmilyen körülmények között nem teszi - a felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét illetve amikor a személyes adat megadása kifejezetten jelen Webhely oldalain való nyilvános közzététel céljából történt (például hozzászólás vagy hirdetés).

A személyes adatokat a felhasználás céljának megszűnése vagy a felhasználó írásos kérése (pl. hagyományos v. elektronikus levél) esetén Üzemeltető megsemmisíti, véglegesen törli a Webhely adatbázisából.

A Webhely oldalait elérhetővé tevő tárhelyszolgáltató (továbbiakban "Szolgáltató") a birtokába jutott személyes adatokat és egyéb információkat üzleti titokként köteles kezelni.

Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal Szolgáltatónál történt rendszerleállásból vagy rendszerhibából adódó, a Webhelyet érintő adatvesztés, adatmódosulás, vagy szintén ebből adódó, harmadik fél számára esetlegesen elérhetővé vált személyes információk esetén.

Üzemeltető nem vállal felelősséget továbbá bármely - jogszabályt sértő módon - jelen Webhely adatbázisában tárolt személyes adatok illetéktelen megszerzésére irányuló tevékenység során harmadik fél számára esetlegesen elérhetővé vált személyes információk esetén sem.

Jelen Webhely oldalain történt regisztrációval Ön a fenti Adatvédelmi szabályokat tudomásul vette és elfogadta.

 

Az intézmény adatvédelmi tisztviselőinek neve és elérhetősége: 

  • dr. Gyürki-Thomann Anikó - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • dr. Török Kata - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

A kerekgyartoovoda.info webhely használata és tartalmának felhasználása

A kerekgyartoovoda.info (vagy www.kerekgyartoovoda.info) webhelyre (továbbiakban "Jelen webhely" v. "Webhely") történő belépéssel Ön elfogadja az alábbi, Jelen webhely használatával kapcsolatos feltételeket, függetlenül attól, hogy az Ön Webhelyre történő belépése látogatóként, vagy regisztrált felhasználóként történt.

A Webhely, valamint az azon megjelenített teljes magyar nyelvű tartalom a Kerékgyártó Óvoda, 1147 Budapest, Kerékgyártó u. 35-39. (továbbiakban: "Szerző") kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak.

Jelen webhely arculata a Joomla-Monster.com szerzői joggal védett, megvásárolt sablonján alapul. Mivel a megvásárolt sablon már nem támogatta a Joomla rendszer legújabb verzióját, ezért annak átalakítása szükségessé vált. Az átalakítást és a teljes rendszer újraépítését a HUNIKORNIS 2007 Kft. (hunikornis.hu) végezte. Jelen webhely a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad felhasználású Joomla! CMS megoldáson és szabad felhasználású Joomla webprogramokon alapul.

A Webhelyet és annak tartalmát a nemzetközi és magyar törvények egyaránt védik.

Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Webhely egészének vagy részének (szöveg, szám- és betűösszetétel, grafika, mozgókép, fotó, adatszerkezet, módszertan, program-alkalmazás, védjegy) feldolgozása és értékesítése. A Webhely tartalmának egyes részei - kizárólag saját felhasználás céljából - helyi adattárolóra lementhetők (vagy kinyomtathatók), azzal a kitétellel, hogy a letöltött tartalom semmilyen formában nem kerül ezután nyilvánosságra, kereskedelmi felhasználásra, vagy más nyilvános adatbázisban való történő tárolásra és elérésre.

A Webhely oldalai és azok tartalma teljes egészében, az esetleges reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kiemelni, illetve azokat bármely módon a nyilvánossághoz újra eljuttatni. A Jelen webhely oldalain található anyagok- akár teljességükben, akár részben - az írott vagy elektronikus sajtóban, TV-ben vagy rádióban történő kiadásához minden esetben Szerző írásos engedélye szükséges.

Szerző pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a Webhelyen elérhető tájékoztatásból, illetve az infomációk félreértéséből fakadó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

Jelen Webhely és tartalmának jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szerző követelheti a jogsértés beszüntetését és felmerülő kárának megtérítését.

 

Bejelentkezés