Kirándulások Piros csoport Sárga csoport Zöld csoport Kék csoport Lila csoport Narancs csoport Külön foglalkozások

A kerekgyartoovoda.info (vagy www.kerekgyartoovoda.info) webhelyre (továbbiakban "Jelen webhely" v. "Webhely") történő belépéssel / látogatással Ön elfogadja az alábbi, Jelen webhely használatával kapcsolatos feltételeket.

Jelen Webhely oldalain történő regisztrációhoz egy név, egy elektronikus levélcím, egy felhasználói név, valamint a hozzá tartozó jelszó megadása szükséges. A regisztráció során megadott adatokat NEM nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel. (A Webhely oldalait működtető portál-motor egy automatikus levelet küld ki a megadott elektronikus levélcímre regisztráció ill. jelszó újraküldés esetén.)

A Webhely, valamint az azon megjelenített teljes magyar nyelvű tartalom a Kerékgyártó Óvoda, 1147 Budapest, Kerékgyártó u. 35-39. (továbbiakban: "Üzemeltető") kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A regisztrált felhasználó esetleg olyan információkhoz, adatokhoz juthat hozzá, amelyek csak regisztrált felhasználók számára elérhetők és nem publikusak. A nem publikus információk meghatározására és a Webhely oldalain történő elérhetőségük biztosítására kizárólag Üzemeltető jogosult. Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a regisztrált felhasználótól további személyes adatokat kérjen egyéb módon (pl. elektronikus levélben) Üzemeltető adatainak védelme érdekében.

Üzemeltető biztonsági okokból fenntartja a jogot, hogy bármely regisztrált felhasználó bejelentkezését bármikor letiltsa, és összes adatát a felhasználói névvel és jelszóval együtt a Webhely adatbázisából kitörölje a regisztrált felhasználó előzetes és utólagos értesítése nélkül is.

Üzemeltető a tudomására jutott személyes adatokat (név, elektronikus levélcím, felhasználói név, vagy egyéb más módon bekért adatok) semmilyen körülmények között nem teszi - a felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét illetve amikor a személyes adat megadása kifejezetten jelen Webhely oldalain való nyilvános közzététel céljából történt (például hozzászólás vagy hirdetés).

A személyes adatokat a felhasználás céljának megszűnése vagy a felhasználó írásos kérése (pl. hagyományos v. elektronikus levél) esetén Üzemeltető megsemmisíti, véglegesen törli a Webhely adatbázisából.

A Webhely oldalait elérhetővé tevő tárhelyszolgáltató (továbbiakban "Szolgáltató") a birtokába jutott személyes adatokat és egyéb információkat üzleti titokként köteles kezelni.

Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal Szolgáltatónál történt rendszerleállásból vagy rendszerhibából adódó, a Webhelyet érintő adatvesztés, adatmódosulás, vagy szintén ebből adódó, harmadik fél számára esetlegesen elérhetővé vált személyes információk esetén.

Üzemeltető nem vállal felelősséget továbbá bármely - jogszabályt sértő módon - jelen Webhely adatbázisában tárolt személyes adatok illetéktelen megszerzésére irányuló tevékenység során harmadik fél számára esetlegesen elérhetővé vált személyes információk esetén sem.

Jelen Webhely oldalain történt regisztrációval Ön a fenti Adatvédelmi szabályokat tudomásul vette és elfogadta.

 

Az intézmény adatvédelmi tisztviselőinek neve és elérhetősége: 

  • dr. Drávai Bernadett - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - +36-1-872-9118

 

 

Bejelentkezés